De voorganger van 'Bijbelgelovigen' is Wim Kremer.

Even voorstellen:
Mijn naam is Wim Kremer. Ik ben voorganger van Bijbelgelovigen in Musselkanaal.
Ik ben opgegroeid in een gelovig gezin als oudste van vijf kinderen.
Op achtienjarige leeftijd kwam ik samen met mijn vriendin Nettie, nu mijn vrouw, in een evangelisatiedienst in Groningen tot 'bekering'.
Toen wij 21 en 20 jaar oud waren trouwden wij en de Here Jezus heeft ons gezegend met vier kinderen. Twee jongens en twee meisjes. Ook zijn wij de laatste jaren gezegend met 6 kleinkinderen.

Mijn getuigenis:
Al op jonge leeftijd ontdekte ik dat de weg met God een echte uitdaging is. Wij hebben God op de eerste plaats in ons leven gezet. Het verlangen om God te dienen betekende voor ons meer dan het uitgaansleven; alcohol en rock&roll.
Wij werden geconfronteerd met: "Gij geheel anders, gij hebt Christus leren kennen" (Efeze 4:20)

Ik kan mij niet anders herinneren dan dat ik altijd heb gezocht naar meer van de Here Jezus in mijn leven. Mijn zoektocht naar Hem ging door.

De Bijbel zegt: "Diepte roept tot diepte." (Psalm 42:8)
Als er een verlangen is, moet er iets zijn dat dit verlangen kan beantwoorden. Inmiddels weet ik dat deze zoektocht niet door een kerk of een groep kan worden ingevuld. Dat zoeken kan alleen beantwoord worden door God!
Nu weet ik het. Ik hoef niet meer te zoeken. Ik heb het gevonden.

Mijn verlangen is dat ik, mijn gezin en ook onze gemeente vol van Hem zijn en dat wij altijd naar het kruis van Golgotha zullen wijzen.
De Here Jezus die er altijd is, die mij begrijpt en vertroost.
Hij is de Verlosser in wie ik werkelijk rust heb gevonden.

Die Here Jezus wil ik graag uitdragen naar andere mensen!

Wim Kremer

Voorganger van Bijbelgelovigen